Kontakt

Hör gärna av dig

KONTAKT

Hör gärna av dig om du har några frågor eller vill göra en bokning.

Ring, SMS:a, maila eller gå in på Facebook och skriv ett meddelande där.

 

Alexander Hackman, +46 (0) 70-791 54 94, klicka här för att maila

Hanna Hackman,  +46 (0) 73-523 64 67, klicka här för att maila

 

Skype: alexander-hackman

facebook.com/playaparaiso.79


Ta dig hit

Det är enkelt att ordna sin egen, skräddasydda semesterresa. Boka huset, köp flygbiljetter och hyr en bil/boka transfer. För den stora barnfamiljen blir priset oslagbart.


Nedanstående flygbolag flyger direkt till Malaga från flera flygplatser i Sverige. Tips på ytterligare bolag tas gärna emot.


www.norwegian.se

www.ryanair.se

www.sas.se


Övriga flyg

Det här är en bra sajt för att jämföra flygresor på. Här kan du kombinera enkelbiljetter med olika flygbolag och hitta det bästa alternativet.

www.flygresor.se


Tips: Om du söker resor från t.ex. Stockholm, kan du välja ”alla flygplatser” i stället för Arlanda, så får du även flyg från Bromma, Skavsta och Västerås. När du har hittat det bästa alternativet är det ofta billigare att boka på flygbolagets egen sida.


Det går även att flyga till Gibraltar via London eller till Jerez de la Frontera.


Biluthyrning

Det är några saker att tänka på när du hyr bil i Spanien. I ankomstterminalen ligger biluthyrarnas diskar, men ofta behöver du ta en transferbuss för att hämta ut bilen vilket kan ta lite tid. Viktigt att tänka på när du lämnar tillbaka bilen så att du har marginal att vänta på transfern tillbaka till flygplatsen.


Många spanska biluthyrare har en bensinpolicy vilken innebär att du betalar för en full tank (till högt literpris) när du hämtar bilen. Sedan lämnar du tillbaka den otankad. Gör du inte av med all bensin kan detta bli ett dyrt alternativ. Ska du hyra bil för en längre tid eller köra en längre sträcka så att du förbrukar all bensin är det inte något större problem men var uppmärksam på detta då du bokar bil. Kom även ihåg att kontrollera vad t.ex. självriskreducering, en andra förare etc kostar för det tillkommer ofta en hel del avgifter. Tänk på att besiktiga bilen noga och notera eventuella skador i kontraktet för att inte bli betalningsansvarig för dem i efterhand.

Själva använder vi en lokal biluthyrare i Puerto Duquesa, som möter upp på flygplatsen och levererar bilen. De heter Bruno’s och har en helt annan policy än de andra uthyrarna. I Brunos priser är allt inkluderat förutom bensin. Du får bilen med halv tank och lämnar tillbaka den med halv tank.


www.brunoscar.com


Boka via Brunos hemsida eller maila till dem. Bokningsproceduren är enkel och du betalar inte något i förskott. På flygplatsen är det däremot lite annorlunda mot andra uthyrare.

 

När du har landat på Malagas flygplats går du till parkeringshuset vilket bara är några minuters promenad. Väl där tar du hissen till plan 4 där Bruno's representant väntar med bilen. För det mesta har vi inte hittat honom på en gång (jag gissar att han sitter i bilen och blundar lite) så jag har ringt eller messat när vi är på väg.


Man skriver på kontraktet och lämnar sitt kreditkortsnummer, vilket representanten skriver av. Man behöver inte besiktiga bilen eftersom den är helförsäkrad, så även om det skulle finnas någon skada blir du inte betalningsansvarig.


Representanten betalar parkeringen och sedan är det bara att köra iväg. Hela processen brukar bara ta några minuter - ingen transferbus till biluthyrningens lokaler och inget köande vid diskar.

Processen när man lämnar tillbaka bilen kan kännas lite ovan första gången men fungerar klockrent. Du åker helt enkelt in i garaget igen och parkerar på samma våning. Därefter lägger du parkeringsbiljetten och nyckeln i bakluckan och lämnar bilen olåst, så fixar Bruno's resten.

Vi är mycket nöjda med såväl bilar som med service och rekommenderar det varmt.


Transfer

Vi har använt oss av Suntransfer flera gånger, både i Malaga och på andra spanska orter. Boka via deras hemsida och betala i förskott. När ni landar möter chauffören er utanför tullen och hjälper till med väskorna. Den bokade bilen står och väntar och tar er raka vägen till slutdestinationen. De har bilar och minibussar i alla storlekar och är ett prisvärt alternativ till taxi. Rekommenderas också varmt.


www.suntransfers.com

 

Buss

Det går moderna långfärdsbussar från flygplatsen till Estepona. Därifrån får ni ta en taxi den sista biten, vilket tar ca tjugo minuter.


www.portillo.avanzabus.com

Follow us


FACEBOOK

www.playa-paraiso.se

Skype: alexander-hackman

Call any time


Alexander Hackman, 070-791 54 94,

klicka här för att maila

Hanna Hackman,  073-523 64 67,

klicka här för att maila

Kontakt

 

Hör gärna av dig om du har några frågor eller vill göra en bokning.

Ring, SMS:a, maila eller gå in på Facebook och skriv ett meddelande där.

Copyright @ All Rights Reserved