Om

Få veta mera

PLAYA PARAISO CASA 79

Playa Paraiso betyder Paradisstranden på spanska och för oss som har förälskat oss i området stämmer namnet verkligen bra. Området är uppfört av nordiska byggherrar i början av åttiotalet och har under åren fått en egen karaktär när ägarna har byggt om och anpassat sina hus. Det finns inte ett hus som är det andra likt vilket vilket ger en charmig atmosfär.

 

Casa 79 (Hus 79) ligger i den första längan och på andra sidan huset ligger Medelhavet och poolen. Läget kan knappast bli bättre med femtio meter till stranden och ännu mindre till poolen. Den lilla trädgården badar i sol från lunchtid till dess att solen går ner, och den som inte orkar vänta till lunch på att få sola går upp på den härliga takterassen.


I trädgården finns en murad grill, en utomhusdusch och en sittgrupp. På framsidan av huset ligger en rymlig veranda med matplats för tio personer. Här väljer var och en själv om den vill sitta i solen eller skuggan - eftersom det är öppet mellan veranda och trädgård är alla tillsammans ändå.


 

På bottenvåningen ligger vardagsrum och kök samt dusch/toalett. I vardagsrummet finns en bäddsoffa där två personer sover gott. Köket är rymligt och välutrustat: en ordentlig kyl och frys, induktionsspis, ugn, micro och diskmaskin gör matlagningen enkel och rolig. Kaffebryggare, brödrost och vattenkokare finns såklart också. Porslin, glas och bestick är det gott om - det räcker utan problem till 12-15 matgäster.


 

En relativt smal marmortrappa leder till övervåningen. Här finns ytterligare ett badrum och tre sovrum: ett med en dubbelsäng och två rum med varsin våningssäng. Under våningssängen finns en utdragbar extrabädd, vilket gör att de rymmer tre sovplatser var. Det finns alltså plats för åtta personer på övervåningen.


 

För att komma till det tredje sovrummet behöver man passera genom något av de två andra sovrummen. Utanför detta rum ligger en balkong med stora glasdörrar som vätter mot trädgården nedanför. Om ni har barnen i rummet innanför kan du sitta och läsa i solnedgången medan de somnar.


 

Ytterligare en marmortrappa leder upp till takterassen. På takterassen finns en ordentlig sittgrupp med parasoll så här kommer många frukostar och kvällsdrinkar att intas.

Follow us


FACEBOOK

www.playa-paraiso.se

Skype: alexander-hackman

Call any time


Alexander Hackman, 070-791 54 94,

klicka här för att maila

Hanna Hackman,  073-523 64 67,

klicka här för att maila

Kontakt

 

Hör gärna av dig om du har några frågor eller vill göra en bokning.

Ring, SMS:a, maila eller gå in på Facebook och skriv ett meddelande där.

Copyright @ All Rights Reserved